fbpx

2023 akční Valentýn a dárek pro klientky

autor: | 9. 2. 2023

I když je sv. Valentýn v Česku poměrně novodobý svátek, je čím dál víc oblíbený. Valentýn se slaví každoročně 14. února jako svátek lásky a náklonnosti. Je to den, kdy se tradičně dávají dárky ze srdce. Proto přinášíme pro naše klientky na Valentýn dárek, máme vás rády ♥

valentyn

Pro všechny dárek sv. Valentýn úplně zdarma

Stáhněte si zdarma meditační audio nahrávku Ideální tělo. Nahrávku připravila a nahrála Barbora Makošová. Meditace a motivační nahrávky jsou určené pro čas zklidnění a ujasnění si vašich cílů a cesty, jak jich dosáhnout. Inspiraci k meditaci najdete níže v textu.

Nahrávku si můžete stáhnout ZDE. Pokud bude potřeba heslo, je to jednoduše aurafit 🙂

Budeme moc rády, když nám napíšete na [email protected], jak se vám nahrávka líbila? Co můžeme vylepšit a jak máme v podobných nahrávkách pokračovat… Děkujeme ♥

A protože je sv. Valentýn také využíván jako komerční svátek, připravily jsme na sv. Valentýn pro vás možnost si výhodně pořídit naše služby.

Dárek sleva 30 % na anticelulitidní balíček – kupon 30val2023 – ušetříte 960 Kč

Oblíbený anticelulitidní balíček si můžete nejpozději 14.2. pořídit výhodněji.

Ceníková cena je 3.200 Kč, sleva 30 % neboli 960 Kč díky kuponu 30val2023 v našem eshopu pořídíte tedy za výhodných 2.240 Kč. Odkaz na nákup je ZDE.

Dárek sleva 30 % na kruhový trénink členství 24 měsíců – kupon 30val2023 – ušetříte 5.670 Kč

Dlouhodobé členství na kruhový trénink po dobu 24 měsíců si můžete nejpozději 14.2. pořídit výhodněji. Ceníková cena 18.900 Kč, sleva 30 % neboli 5.670 Kč díky kuponu 30val2023 v eshopu pořídíte tedy za výhodných 13.230 Kč.

Členský plán lze bez udání důvodu a dokládání dokumentů přerušovat PŘEDEM u trenérky nebo emailem, telefonicky, a to na dobu 7 dnů a více. Přerušování je možné až na celkovou dobu 24 týdnů během trvání plánu. Odkaz na nákup je ZDE.

Dárek sleva 30 % na roční all-in plán – kupon 30val2023 – ušetříte 5.670 Kč

Naše nejoblíbenější členství na 12 měsíců all-in (můžete v ceně využít všechny služby, nejen kruhový trénink, tedy navíc i lymfodrenáže, rolletic, VibroGym, VacuBike, BetterBelly a BetterLegs a další služby, které zavedeme) si můžete nejpozději 14.2. pořídit výhodněji.

All-in 12M platí po dobu 12 měsíců s možností pozastavovat členství až na 12 týdnů. Ceníková cena 18.900 Kč, sleva 30 % neboli 5.670 Kč díky kuponu 30val2023 v eshopu pořídíte tedy za výhodných 13.230 Kč. Odkaz na nákup je ZDE

Jak meditovat?

Pokud se nedokážete soustředit na něco pozitivního a vaše myšlenky se stále vracejí k negativním scénářům v budoucnosti, zkuste meditovat. Soustředění na to, jak dýcháte, vám nedává prostor soustředit se na cokoli jiného.

Většina návodů říká, abyste se uvolnily v tureckém sedu nebo v křesle s nohama na zemi. Pro některé ženy je však mnohem příjemnější lehnout si na zem, nebo večer do postele před spaním.

Oblíbené místo pro meditace je prostě postel před spaním a sluchátka do uší 🙂

Jsou důležité dvě věci: poloha a prostředí. Meditaci lze praktikovat kdekoli, stejně jako téměř v jakékoli poloze – začátečníci se však musí naučit její princip a praktikovat ji v tichu a ve vhodné poloze, která jim pomůže plně se soustředit na sebe, na své tělo a myšlenky.

Pro začátek si najděte místo, kde vás nebude nic rušit, kde se cítíte bezpečně i se zavřenýma očima a kde je vám příjemně. Takový prostor může zvýšit účinek meditace až o 50 % a můžete se také naučit mnohem rychleji relaxovat.

Průběh meditace

Zaujměte polohu, která je pro vás pohodlná a vyhovuje vám. Můžete poslouchat tichou příjemnou hudbu (doplněnou o zpěv ptáků, šumění moře, meditační nástroje jako jsou varhany nebo flétny) nebo můžete meditovat v tichu a klidu. Můžete také poslouchat příjemný hlas a individuální meditaci tak změnit v řízenou meditaci. Jasně, nikdo asi nezhubne pomocí hypnózy nebo sugesce. Ale nechat se provázet meditační půlhodinkou a poslouchat přitom motivační nahrávku snad vyzkoušet můžeme, že?

Pokud žena věnuje dechu plnou pozornost, může v klidu třídit myšlenky. Kromě toho se vám může podařit navodit stav, kdy se opravdu cítíte skvěle jak fyzicky, tak psychicky, bez ohledu na okolnosti nebo prostředí. Nejde o kontrolu dechu, ale o soustředění.

Principem je hluboké vnímání tady a teď. Dosáhnete toho tak, že se plně soustředíte na svůj dech. Na každou část těla, kterou vdechovaný vzduch prochází, a na to, jak vám vzduch zvedá břišní dutinu a při výdechu ji stahuje.

A pokud budete poslouchat meditační nahrávku od Báry, nezapomeňte se soustředit na dýchání. Nemusíte dech kontrolovat a ovládat, jen se na něj soustřeďte.

Budeme moc rády, když nám napíšete na [email protected], jak se vám nahrávka líbila, co můžeme vylepšit a jak máme v podobných nahrávkách pokračovat. Děkujeme ♥